Beléptető rendszerek

http://www.dreamstime.com/-image17616346A beléptető rendszerek alapvető szolgáltatása, hogy az illetékesség/jogosultság ellenőrzésével automatizálják az objektumba vagy annak egyes részeibe való bejutást. Alapvetően személyi és gépjármű beléptető rendszereket különböztetünk meg.

A személyi azonosítók mágnes-, proximity- vagy chip-kártyák, egyedi azonosítót küldő rádiós eszközök vagy különböző biometrikus jellemzők lehetnek. Az azonosítókat a megfelelő beolvasó eszközök tudják olvasni, értelmezni, dekódolni és annak alapján a belépést engedélyezni vagy tiltani. A belépési engedélyezés személyi beléptetőknél általában elektromos zárszerkezettel ellátott ajtók, toló- vagy forgóvillás beléptető eszközök nyitását eredményezi. A személyi beléptető rendszerekhez munkaidő nyilvántartó programok is csatlakoztathatók, amik egyszerűsítik az ellenőrzést és automatizálhatnak számos munkaügyi feladatot.

A gépjármű beléptető rendszerek esetében az azonosító a fentiekben már említett azonosító eszközökön és egyedileg azonosítható rádiós távvezérlőn kívül a gépjármű rendszám táblája is lehet, melyet egy rendszám-felismerő video-automatika értékel ki. A belépési engedélyezés gépjármű beléptetőknél általában elektromos zárszerkezettel ellátott automata kapuk, különböző automata sorompók nyitását eredményezi.

A beléptető rendszerek a riasztó rendszerekkel is kombinálhatók, de lehetnek teljesen függetlenek is a riasztó rendszertől. A sikeres és sikertelen belépési kísérleteket, az időpontokat és a használt azonosítókat a beléptető rendszerek naplózzák, az események utólag visszakereshetőek.

A RIMI Monitoring Kft. vállalja mind személyi, mind pedig gépjármű beléptető rendszerek kiépítését, karbantartását. Kérje ingyenes felmérésünket és ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

ÜzenetAjánlatkérés, ügyfélszolgálat:
06 (1) 350-8711
06 (1) 350-0403
06 (1) 350-8823
rimi@rimi.hu
monitoring@monitoring.hu

Távfelügyeleti központ:
06 (1) 350-0406
06 (1) 350-0408

E-ügyfélszolgálat

Jeltörténet lekérdezés