Meglévő riasztórendszerek bővítése

http://www.dreamstime.com/-image21702186A riasztórendszer bővíthetősége (pl.: bel- és kültéri érzékelőkkel, stb.) elsősorban az adott rendszerhez tartozó riasztóközpont tulajdonságaitól függ. A riasztóközpont elnevezésében is utal alapvető szerepére, ez a szerkezet irányítja ugyanis az érzékelők, a jelzőberendezések illetve a kezelőegység közötti információcserét. Minden riasztóközpont esetében meg van határozva, hogy hány zónát tud kezelni. Ha nagyobb teret szeretnénk megfigyelés alatt tartani, vagy meglévő mozgásérzékelőinken kívül további érzékelőkkel szeretnénk rendszerünket bővíteni (pl.: szénmonoxid-, gáz-, füst-, hőérzékelő, stb.), akkor ez általában úgynevezett zónabővítőkkel elérhető. Ha utólagos kábelezésre már nincs lehetőség, a kívánt bővítés vezeték nélküli eszközökkel is megoldható.

Azokban az esetekben, mikor több érzékelőt kellene a meglévő rendszerhez illeszteni, mint amennyit a riasztóközpont kezelni tud, szükség van a központ lecserélésére. Ez azonban csak ritka esetben fordul elő, és az addig már meglévő egyéb elemeket természetesen nem kell cserélni.

Ebben az esetben a RIMI szakembere felmérést készít az Ön ingatlanában, megvizsgálva annak szerkezetét és környezetét, hogy megbizonyosodjon róla, nincs olyan zavaró tényező, amely meggátolná, hogy a rádióhullámon kommunikáló eszközök zavartalanul működjenek.

Ajánlatkérés

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Irányítószám (kötelező)

  Város (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet  Ajánlatkérés, ügyfélszolgálat:
  06 (1) 350-8711
  06 (1) 350-0403
  06 (1) 350-8823
  rimi@rimi.hu
  monitoring@monitoring.hu

  Távfelügyeleti központ:
  06 (1) 350-0406
  06 (1) 350-0408

  E-ügyfélszolgálat / Jeltörténet