Új riasztórendszer tervezése, telepítése

http://www.dreamstime.com/-image16369971Riasztórendszer telepítésekor minden esetben helyszíni felmérést végzünk, hiszen az adott ingatlan kialakítását, adottságait, valamint az Ön speciális igényeit egyaránt figyelembe kell venni annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb rendszer kerüljön kialakításra, amely hatékonyan, megbízhatóan és szabotázs-biztosan működik.

A helyszíni felmérést, valamint a riasztórendszer megtervezését szakembereink díjtalanul vállalják.
Amennyiben Ön ajánlatunkat elfogadja, egy újabb időpont egyeztetést követően ingatlanában kiépítjük a riasztórendszert, amely azonnal tesztelésre is kerül.

Fontos szem előtt tartani, hogy a riasztórendszer telepítése általában vezetékezéssel jár, így amennyiben Ön lakását, családi házát, vagy egyéb ingatlanát fel szeretné újítani, vagy új építésű lakását kialakítani, még a munkálatok megkezdése előtt terveztesse meg riasztórendszerét, hogy a vezetékek utólagos elhelyezése esztétikailag ne rontson az ingatlan küllemén.

A riasztórendszer a távfelügyeleti szolgáltatással egybekötve a leghatékonyabb, ezért kérjük tájékozódjon távfelügyeleti szolgáltatásunkról is.

Ajánlatkérés

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Irányítószám (kötelező)

  Város (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet  Ajánlatkérés, ügyfélszolgálat:
  06 (1) 350-8711
  06 (1) 350-0403
  06 (1) 350-8823
  rimi@rimi.hu
  monitoring@monitoring.hu

  Távfelügyeleti központ:
  06 (1) 350-0406
  06 (1) 350-0408

  Megrendelés / Panasz küldése

  E-ügyfélszolgálat / Jeltörténet