Beléptető rendszerek

http://www.dreamstime.com/-image17616346A beléptető rendszerek alapvető szolgáltatása, hogy az illetékesség/jogosultság ellenőrzésével automatizálják az objektumba vagy annak egyes részeibe való bejutást. Alapvetően személyi és gépjármű beléptető rendszereket különböztetünk meg.

A személyi azonosítók mágnes-, proximity- vagy chip-kártyák, egyedi azonosítót küldő rádiós eszközök vagy különböző biometrikus jellemzők lehetnek. Az azonosítókat a megfelelő beolvasó eszközök tudják olvasni, értelmezni, dekódolni és annak alapján a belépést engedélyezni vagy tiltani. A belépési engedélyezés személyi beléptetőknél általában elektromos zárszerkezettel ellátott ajtók, toló- vagy forgóvillás beléptető eszközök nyitását eredményezi. A személyi beléptető rendszerekhez munkaidő nyilvántartó programok is csatlakoztathatók, amik egyszerűsítik az ellenőrzést és automatizálhatnak számos munkaügyi feladatot.

A gépjármű beléptető rendszerek esetében az azonosító a fentiekben már említett azonosító eszközökön és egyedileg azonosítható rádiós távvezérlőn kívül a gépjármű rendszám táblája is lehet, melyet egy rendszám-felismerő video-automatika értékel ki. A belépési engedélyezés gépjármű beléptetőknél általában elektromos zárszerkezettel ellátott automata kapuk, különböző automata sorompók nyitását eredményezi.

A beléptető rendszerek a riasztó rendszerekkel is kombinálhatók, de lehetnek teljesen függetlenek is a riasztó rendszertől. A sikeres és sikertelen belépési kísérleteket, az időpontokat és a használt azonosítókat a beléptető rendszerek naplózzák, az események utólag visszakereshetőek.

A RIMI Monitoring Kft. vállalja mind személyi, mind pedig gépjármű beléptető rendszerek kiépítését, karbantartását. Kérje ingyenes felmérésünket és ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Irányítószám (kötelező)

  Város (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet  Ajánlatkérés, ügyfélszolgálat:
  06 (1) 350-8711
  06 (1) 350-0403
  06 (1) 350-8823
  rimi@rimi.hu
  monitoring@monitoring.hu

  Távfelügyeleti központ:
  06 (1) 350-0406
  06 (1) 350-0408

  Megrendelés / Panasz küldése

  E-ügyfélszolgálat / Jeltörténet