GPS gépjárművédelem

http://www.dreamstime.com/-image3792834Cégünk a lakóingatlanok, vállalati, pénzintézeti és egyéb objektumok távfelügyelete mellett szolgáltatási körét a gépjárművek távfelügyeletével is kibővítette.

Gépjármű távfelügyeletünket igénybe vevő, regisztrált ügyfeleink egyedülálló ingyenes lehetőségként, rendszerünkben nyomon követhetik gépjárműveik helyzetét és útvonal adatait. Szolgáltatásunk tehát nem csak a gépjármű lopások megakadályozásában, hanem logisztikai célok elérésében (költségoptimalizálás, szállítmánytervezés, stb.) is hatékony segítséget nyújthat megrendelőinknek.

A RIMI saját fejlesztésű GPS/GPRS készüléke előre beprogramozható időközönként pontos adatokat küld távfelügyeleti központunkba a gépjármű helyzetéről és mozgásáról (földrajzi koordináták, sebesség) valamint állapotáról (riasztás, életjel, újraindítás), ahol diszpécsereink azonnal megkezdik a jelzésnek megfelelő intézkedést. Amennyiben lopás-riasztás jelzést észlelünk, központunk haladéktalanul telefonos kapcsolatba lép a gépjármű tulajdonosával. Ha ügyfelünk a riasztást megerősíti, a távfelügyeleti készüléket távvezérléssel nyomkövető üzemmódba kapcsoljuk, így a pozíció-jelzések a továbbiakban percenként érkeznek. A követett gépjármű feltartóztatását ilyen esetekben a RIMI járőrszolgálata és az időközben értesített és folyamatos követési információkkal ellátott rendőrség végzi.

Távfelügyeleti díjszabás

Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Irányítószám (kötelező)

Város (kötelező)

Tárgy

ÜzenetAjánlatkérés, ügyfélszolgálat:
06 (1) 350-8711
06 (1) 350-0403
06 (1) 350-8823
rimi@rimi.hu
monitoring@monitoring.hu

Távfelügyeleti központ:
06 (1) 350-0406
06 (1) 350-0408

E-ügyfélszolgálat / Jeltörténet