Kamera rendszerek

http://www.dreamstime.com/-image4628514Napjaink biztonságtechnikai piacán a nagyvállalatok mellett, a kisebb cégek, vállalkozások és a magánszemélyek részéről is egyre nő az igény a biztonsági megfigyelő rendszerek iránt. Ma már ezek a rendszerek nem számítanak luxusnak, ezért egyre nagyobb az érdeklődés ezek iránt. Segítségükkel fokozott biztonságban tudhatjuk értékeinket, otthonunkat, vállalkozásunkat. A kamerarendszerek visszatartó erejük miatt, és az elkövetők beazonosíthatósága miatt is hatékony védelmet jelentenek.

A biztonsági kamerák rendeltetésüket, műszaki adottságaikat, valamint a használati környezet jellemzőit tekintve külön típusokba sorolhatók, amely típusok különböző megoldásokkal akár egymással is kombinálhatók. Ezek alapján beszélhetünk vezetékes és vezeték nélküli, analóg és digitális, térfigyelő és rendszám-felismerő, beltéri és kültéri kamerákról.

A videó megfigyelő rendszerek digitális képrögzítő készülékei az interneten keresztül távolról is elérhetőek, az élő és a korábban rögzített felvételek is megtekinthetők. A távfelügyeletünkre bekötött riasztóval rendelkező ügyfeleink esetében válllajuk a videó rendszerek távfelügyeletét is, valamint az említett rendszerek kiépítését, és a hozzá kapcsolódó műszaki felmérést, tervezést, tanácsadást, és karbantartást.

Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Irányítószám (kötelező)

Város (kötelező)

Tárgy

ÜzenetAjánlatkérés, ügyfélszolgálat:
06 (1) 350-8711
06 (1) 350-0403
06 (1) 350-8823
rimi@rimi.hu
monitoring@monitoring.hu

Távfelügyeleti központ:
06 (1) 350-0406
06 (1) 350-0408

E-ügyfélszolgálat / Jeltörténet