GPS gépjárművédelem

http://www.dreamstime.com/-image3792834Cégünk a lakóingatlanok, vállalati, pénzintézeti és egyéb objektumok távfelügyelete mellett szolgáltatási körét a gépjárművek távfelügyeletével is kibővítette.

Gépjármű távfelügyeletünket igénybe vevő, regisztrált ügyfeleink egyedülálló ingyenes lehetőségként, rendszerünkben nyomon követhetik gépjárműveik helyzetét és útvonal adatait. Szolgáltatásunk tehát nem csak a gépjármű lopások megakadályozásában, hanem logisztikai célok elérésében (költségoptimalizálás, szállítmánytervezés, stb.) is hatékony segítséget nyújthat megrendelőinknek.

A RIMI saját fejlesztésű GPS/GPRS készüléke előre beprogramozható időközönként pontos adatokat küld távfelügyeleti központunkba a gépjármű helyzetéről és mozgásáról (földrajzi koordináták, sebesség) valamint állapotáról (riasztás, életjel, újraindítás), ahol diszpécsereink azonnal megkezdik a jelzésnek megfelelő intézkedést. Amennyiben lopás-riasztás jelzést észlelünk, központunk haladéktalanul telefonos kapcsolatba lép a gépjármű tulajdonosával. Ha ügyfelünk a riasztást megerősíti, a távfelügyeleti készüléket távvezérléssel nyomkövető üzemmódba kapcsoljuk, így a pozíció-jelzések a továbbiakban percenként érkeznek. A követett gépjármű feltartóztatását ilyen esetekben a RIMI járőrszolgálata és az időközben értesített és folyamatos követési információkkal ellátott rendőrség végzi.

Távfelügyeleti díjszabás

Ajánlatkérés

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Irányítószám (kötelező)

  Város (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet  Ajánlatkérés, ügyfélszolgálat:
  06 (1) 350-8711
  06 (1) 350-0403
  06 (1) 350-8823
  rimi@rimi.hu
  monitoring@monitoring.hu

  Távfelügyeleti központ:
  06 (1) 350-0406
  06 (1) 350-0408

  Megrendelés / Panasz küldése

  E-ügyfélszolgálat / Jeltörténet