Riasztórendszerek

http://www.dreamstime.com/-image16565343Sokan hajlamosak vagyunk a tanulság levonása nélkül továbbsiklani kellemetlen események felett, ha az nem konkrétan velünk történik meg. Nagyon jó példa erre az, amikor értesülünk róla, hogy valamelyik ismerősünk lakásába, üzletébe betörtek a tolvajok és teljesen kifosztották azt. Együtt érzünk, de nem jut eszünkbe, hogy saját érdekünkben megelőző lépéseket tegyünk, mert meg se fordul a fejünkben, hogy ez velünk is megeshet. Ne bízza magát a véletlenre, tegye meg Ön az első lépést vagyona, ingatlana védelmében!

Egy szakszerűen kialakított, megfelelő minőségű elemekből álló riasztórendszerrel már remek hatásfokot érhetünk el. A tolvajok sok esetben nem rendelkeznek elég tapasztalattal, csak „szerencsét próbálnak”, és ha észlelik a hangjelzést is kibocsátó behatolásjelző készülékünket, többnyire fejvesztve menekülnek a helyszínről, csupán jelentéktelen kárt okozva.
Léteznek viszont rutinos tolvajok is, akiket a szirénajelzés önmagában nem rémít meg, mert tudják, hogy épp senki sem tartózkodik a környéken, aki hallaná, vagy aki hajlandó lenne testi épségének veszélyeztetésével ellenőrizni, hogy miért is szól a szomszéd riasztója. Ezért érdemes távfelügyeleti szolgáltatásunkról is tájékozódni, mivel riasztórendszerünk ezzel a szolgáltatással kiegészítve sokkal hatásosabban működik, így otthonunkat, vagy egyéb ingatlanunkat a bennük található értékeinkkel együtt nagyobb biztonságban tudhatjuk.

Ajánlatkérés

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Irányítószám (kötelező)

  Város (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet  Ajánlatkérés, ügyfélszolgálat:
  06 (1) 350-8711
  06 (1) 350-0403
  06 (1) 350-8823
  rimi@rimi.hu
  monitoring@monitoring.hu

  Távfelügyeleti központ:
  06 (1) 350-0406
  06 (1) 350-0408

  Megrendelés / Panasz küldése

  E-ügyfélszolgálat / Jeltörténet